Per-Anders Davidsson – sång/kompgitarr
Vår stjärna, på och av scen. En naturbegåvning helt enkelt. Han besitter en röst som andas själfullhet och styrka och lämnar ingen oberörd. Han är mittpunkten i vårt band och förutom sången spelar han kompgitarr med rytmen i blodet och munspel som får självaste Howlin Wolf att le från sitt moln.
Per-Anders är en stor älskare av countrymusik så ni får skylla på honom när hästjazzen travar iväg med Mr. Train.
Johan Lagerström Pollak – bas/sång
Johan var den som sist kom med i bandet men har på senare tid blivit allt mer permanent. Elbasen har funnits i Johans liv sen 10 års ålder och den dök upp i samband med The Beatles
intåg i hans liv. Dessa märkliga sagofigurer kom att utgöra hela hans musikaliska utbildning och så lär det förbli.
Det är Johans egenskrivna låtar som gruppen då och då tar sig an. Lyssna på hans alster om du törs: www.soundcloud.com/edward-polyester
Ove Wahlbeck – keyboard
Ove är konduktören i Mr. Train. Denna vänliga själ har lika många bottnar som ett komplext nätverk av synapser i en hjärna. Han är en professor i ljud och målar överraskande landskap med sitt spel. Ove är ett blygsamt geni som alltid tycks invaggad i sin alldeles egna speciella värld när han tar plats bakom sin klaviatur.
Tar man plats i hans vagn tar resan aldrig slut och biljetten räcker hela vägen.
Nicolas Tognati – trummor/sång
Nicolas är relativt ny bandet. Men redan på första repet visste vi att vi hade hittat vår nya batterist. Han är en tempohållare av rang och hans svängiga spel har lett Mr Train in på nya spännande spår.
Nicolas djupa röst är ankaret i vår stämsång
George Siki – elgitarr
Mr. Trains senaste tillskott och vilket tillskott sen! Kom på första repet och golvade oss genom att sätta Sultans of Swing som om han vore Mark Knopflers förlorade son.
Herr Siki hanterar lika många musikstilar som stränginstrument vilket breddar och färgar Mr Trains sound. I hans palett finner man slide, mandolin, lapsteel och säkert fler därtill.